Battlefield 1 Premium Pass tijdelijk gratis te scoren

Met de Battlefield 5 Open Beta net afgelopen, is het weer tijd om terug te keren naar ander Battlefield-vermaak. Electronic Arts helpt je een handje met kiezen, door tijdelijk fikse kortingen op zowel Battlefield 1 en Battlefield 4 op te gooien, maar ook de Premium Pass van eerstgenoemde volledig gratis weg te geven op pc, Xbox One en PlayStation 4.

De Battlefield 1 Premium Pass bevat vier uitbreidingspakketten; respectievelijk They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides en Apocalypse. Elk van de stukjes DLC voegt op hun beurt weer een reeks omgevingen, wapens en meer cosmetische skins toe. Via de officiële Battlefield 1 Premium-pagina is dat allemaal voor je platform naar keus te claimen.

Ondertussen zijn zowel Battlefield 1 én Battlefield 4 tijdelijk tegen 88% korting te verkrijgen. De meest basale uitvoeringen van de games gaan op de kop voor een kleine 4,99 euro. Premium-edities zijn momenteel 9,89 euro, al hoef je dat natuurlijk niet te doen voor de (nu gratis te scoren) Premium Pass-pakketten.

Inmiddels zijn acties als deze geen primeur meer voor de Battlefield-reeks. In het verleden werden losse uitbreidingspakketten voor de twee laatste volwaardige Battlefield-games al vaker kosteloos beschikbaar gesteld.

Op het vervolg, Battlefield 5, wachten nog even iets langer dan aanvankelijk gedacht. De “vijfde” Battlefield-game staat 20 november te verschijnen op pc, Xbox One en PlayStation 4; dit gezien de game diens releasedatum van 16 oktober met een ruime maand uitgesteld werd.

 1.   
  huntedjohan's avatar

  volgens mij is op dit moment (tenminste op de xbox) de anniversary edition wel heel aantrekkelijk. dat zijn volgens mij 3 of 4 delen met complete DLC.

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  Maar worden die maps nog veel gespeeld dan? De laatste Battlefield die ik speelde was deel 3 en je merkte al snel dat de meeste uitbreidingen niet eens meer in de PS3 servers verschenen toen.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @fantasyfreak: Inderdaad, ik ben ook wel benieuwd hoe dat op (oude) console is. Ik weet toevallig wel van de pc-versies dat die vaak nog goed worden gespeeld en, mede door dit soort acties, vrij toegankelijk zijn qua content.

 4.   
  someone else's avatar

  na het spelen van de bf5 beta nog een paar potjes bf1 gespeeld op xbox one.
  kwam tot de conclusie dat ik 1 net zo leuk vind als 5.
  jammer is wel dat de servers van bf1 behoorlijk dood zijn. de enige volle server was een potje operations… maar awel lol mee gehad. jammer dat een vermakelijke game als bf1 zo snel onspeelbaar wordt door te weinig spelers