Turning Tides-uitbreiding verscheept Battlefield 1 naar de zee

Trossen los, want de nieuwste uitbreiding van Battlefield 1, Turning Tides, zal zich gaan focussen op oorlog op zee. Vanaf december kunnen we aan de slag met een rijtje intensieve zeeslagen, door de nieuwste DLC van EA’s epische shooter.


De nieuwe DLC brengt je nabij het Ottomaanse Gallipoli en het Belgische Brugge. Ook kun je voor het eerst kennismaken met de Britse Royal Navy. Daarnaast worden er flink wat nieuwe maps, wapens en voertuigen toegevoegd aan Battlefield 1.

Meer is er vrijwel nog niet bekend over de uitbreiding, maar het belooft een verfrissend, nieuwe toevoeging van de game te worden. Geen zee blijkt te hoog voor DICE en we mogen hopen dat deze nieuwe DLC goed ontvangen wordt. De uitbreiding zal in december verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Volgende maand krijgt het spel ook al een nieuwe update, die een verrassende, nieuwe gamemodus toevoegt.

 1.   
  Neolite's avatar

  Tot nu toe alleen op kleine scheepjes en af en toe is een dreadnaught. Met een beetje mazzel krijgen we iets meer grote schepen deze keer en niet weer kleine bootjes.

 2.   
  VILMON007's avatar

  gallipoli is toch turkije

 3.   
  RikZonderC's avatar

  ”VILMON007″ schreef, "gallipoli is toch turkije"

  Ik heb het aangepast 😉