Call of Duty: Black Ops 4 onthult Blackout-modus met explosieve trailer


We bespraken de nieuwe beelden al uitgebreid in de Gamersnet Podcast, maar bij dezen delen we graag ook de daadwerkelijke gameplay-beelden van Call of Duty: Black Ops 4’s eigen Battle Royale-modus, Blackout.

Met de komst van de eerste échte beelden van Blackout, wordt ook al een boel meer duidelijk over de unieke survivalmodus van het nieuwe Black Ops 4. Aan de hand van een eerder vrijgegeven Blackout landkaart wisten we al te achterhalen dat dit de grootste spelomgeving van Call of Duty ooit wordt, maar daar blijft het overduidelijk niet bij.

De trailer bevestigt wat Blackout precies dient te worden; een Battle Royale, vol met de kenmerkende game- en gunplay die we kennen van de Call of Duty-serie. Snelle wapens, veel unieke abilities, een reeks aan elkaar genaaide en geliefde Black Ops levels én zelfs pakkende referenties naar de iconische Black Ops: Zombies-modus.

Aanstaande maandag, 11 september, trapt de Private Beta van de Blackout-modus af, exclusief voor gamers die al pre-orders op het volledige spel hebben geplaatst. Allereerst op PlayStation 4, maar vanaf 14 september ook op de resterende platformen.

Call of Duty: Black Ops 4 moet 12 oktober alweer verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Verwacht in de komende dagen op Gamersnet veel meer nieuws én opinie over de stand van zaken met het volledige spel, alsmede natuurlijk Blackout.

  1.   
    Heccer's avatar

    Ziet er wel vett uit! Is het ook vett dont know. We Will See