Oude Black Ops-maps keren terug in Black Ops 4 als ‘Back in Black Maps’

Zoals voorheen al bekendgemaakt, maar nu ook hardgemaakt op de PlayStation E3 Showcase: een viertal klassieke maps uit de Call of Duty: Black Ops-reeks zal terugkeren in het gloednieuwe Call of Duty: Black Ops 4.


In het specifiek gaat het hier over Jungle, Summit, Firing Range en Slums, die nu samen het ‘Back in Black Maps’-pakket zullen vormen. Call of Duty-fanaten die Black Ops 4 pre-orderen krijgen dat extra levelpakket automatisch toegereikt. Gamers die dat niet doen, moeten de levels los zien te verkrijgen.

Opvallend genoeg werd Nuketown niet genoemd, laat staan getoond in de nieuwe gameplay trailer van deze persconferentie. Verre weg een van de meest geliefde en omstreden levels uit de Black Ops-reeks, al zou deze altijd nog in een ander pakket of de basisgame kunnen zitten.

Wij van GamersNET zullen ook aanwezig zijn bij Activision op de E3 2018, om een exclusieve demonstratie van Black Ops 4 aan te grijpen. Meer over de nieuwe stand van zaken bij Call of Duty, vind je ongetwijfeld later deze drukke week…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren