Call of Duty: Black Ops 4-update brengt heel veel zombies

Vanaf vandaag komt er een heuse zombie-apocalypse richting Call of Duty: Black Ops 4 voor de PlayStation 4. De Xbox One en pc volgen later. Zo krijgt de zombie-modus een nieuwe campagne in de vorm van Alpha Omega, waarin personages uit eerdere missies de krachten bundelen in een nieuwe versie van de beroemde Nuketown-map. De map is vier keer groter dan de originele versie en bevat een ondergrondse faciliteit waar prototypen van wapens zijn ontwikkeld. Bovendien zijn er nieuwe wapens, zoals de Ray Gun Mark 2 en is er een nieuwe perk. De perk, genaamd Blood Wolf Bite, laat spelers een wolf oproepen om mee te vechten.

Ook krijgt de multiplayer-modus drie nieuwe mappen: Der Schatten speelt zich in de besneeuwde bergen af rondom het kasteel dat we kennen uit Der Eisendrache, Remnant speelt zich in het Museum of Unnatural History af en de derde map is Havana en bevat, hoe toepasselijk…. een Cubaans thema. Een nieuwe Specialist ontbreekt ditmaal ook niet en is gewapend met een tweeloops machinegeweer en kan ook nog eens de minimap van tegenspelers uitschakelen.

Verder zijn er nog veel meer updates, waaronder het splitsen van de map van de battle royale-modus Blackout, een nieuwe Gun Mode-map en een nieuwe partymodus. In deze modus kunnen spelers vechten met alléén een kruisboog, bijl en mes. Door met de kruisboog of mes te moorden, krijgt een speler punten. Zodra je iemand met een bijl doodt, wordt de score van de vermoorde speler weer op nul gezet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren