Call of Duty: Black Ops 4 krijgt nieuwe Blackout-map

De battle royale-modus Blackout van Call of Duty: Black Ops 4 krijgt een nieuwe map en draagt de naam Alcatraz. De map is vernoemd naar de gelijknamige gevangenis in Amerika en wellicht beter bekend als de gevangenis waar Bassie en Adriaan ooit op bezoek waren. Wie is er niet groot mee geworden..

Uitgever Activision heeft onderstaande trailer uit de doeken gedaan en daarin zien we duidelijk dat de gevechten zich zowel buiten als binnen de gevangenismuren afspelen. De map is wel een stuk kleiner dan de huidige map aanwezig in Blackout en is voornamelijk in het leven geroepen voor snelle, kleine gevechten.

De nieuwe map is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4. Een verschijningsdatum voor Xbox One en pc is nog niet bekend, maar het verleden leert dat de map voor de overige platformen ergens volgende week beschikbaar komt. Mocht je Blackout nog niet hebben, dan heb je deze hele maand de kans om de modus gratis te spelen op alle beschikbare platformen.

 1.   
  BozeBever's avatar

  ‘De map is vernoemd naar de gelijknamige gevangenis in Amerika en wellicht beter bekend als de gevangenis waar Bassie en Adriaan ooit op bezoek waren. Wie is er niet groot mee geworden..’

  Waarvan akte Rolf. Drommels… Hoe heb ik dat kunnen vergeten!

  Wat een onwijs toffe trailer is dit trouwens! dit klopt gewoon. Of BR bij zo een kleine map past weet ik niet, maar dit is wel interessant om te zien. Maar weer eens opstarten.

 2.   
  Rolf Maas's avatar

  @BozeBever: Haha, krijg je ook meteen weer zin om het ‘op reis door Amerika-seizoen’ er weer eens bij te pakken?

 3.   
  BozeBever's avatar

  @Rolf Maas: Ben ‘net’ 20 jaar te oud. Ze moeten altijd mij hebben.

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  @BozeBever: Te oud voor Bassie en Adriaan? Onmogelijk!

 5.   
  Daniel Z's avatar

  Sick, dit gaat snel gespeeld worden! Ik vraag me wel af voor hoeveel spelers dit is, want dit lijkt meer op een normale Call of Duty-map, maar dan ietwat groter? En Peter Stormare een fractie in beeld, noice!

 6.   
  Neolite's avatar

  Jammer dat deze game de hype niet heeft kunnen waarmaken en inmiddels ergens onderaan de Battle-royale ladder bungelt. Ze kunnen nieuwe maps en wapens toevoegen zo vaak als ze willen, eerst moe de game free-to-play worden met season passes en microtransacties die je ook in-game kunt verdienen. Kopieer het Apex Legends model en geef dit desnoods schaamteloos toe.