Call of Duty: Black Ops 4 krijgt een Battle Royale-modus genaamd Blackout

Gisteren tijdens de officiële onthulling van Call of Duty: Black Ops 4 zijn veel details naar buiten gebracht, waaronder de nieuwe Battle Royale-modus genaamd Blackout. Inderdaad, Call of Duty gaat Playerunknown’s Battleground en Fortnite achterna, al zegt ontwikkelaar Treyarch het Battle Royale-genre het op de Call of Duty manier te gaan doen.

Battle royale, the Black Ops way.
Heel veel is er nog niet over bekend en we zullen nog even op gameplay moeten wachten. Volgens Treyarch wordt het een unieke modus op een manier zoals alleen Black Ops het kan. Het bedrijf omschrijft Blackout als een survival game met de beste, meest verfijnde mechanics in de wereld.

Bovendien zal de modus de grootste map bevatten die Treyarch ooit heeft gemaakt, wat uiteraard niet heel moeilijk is in het geval van Call of Duty. Blackout zal tien jaar aan Black Ops-universum features bevatten, waaronder bekende personages, wapens en de meest iconische delen van populaire maps, zelfs al deze elementen uit de Zombies-modus. Tot slot kun je de grote map doorkruisen met voertuigen via land, zee en lucht.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Bekijk hier de Introduction Trailer van Blackout.

 1.   
  JaslanNL's avatar

  Battle royale, the Black Ops way.

  Oftewel, Battle Puberaal! Nee zonder gein, mooi voor de mensen die er van houden! Doe mij maar een dikke SP, co-op missies en zombies.

 2.   
  tranceguy's avatar

  Kansloos dus #massaleboycot