PlayStation Plus games van juli: Black Ops 4 en meer

Sony heeft de PlayStation Plus games van juli bekendgemaakt. Deze maand kunnen we in elk geval een lekkere shooter verwelkomen: Call of Duty Black Ops 4. Deze knaller uit 2018 moet helaas/gelukkig (doorhalen wat niet van toepassing is) een singleplayer campaign missen. Ontwikkelaar Treyarch zette daar echter een hele fijne Zombie modus tegenover, plus de verrassend leuke battle royale genaamd Blackout. Verder kan je WWE 2K Battlegrounds en A Plague Tale: Innocence downloaden.

A Plague Tale: Innocence wordt alleen voor de PlayStation 5 beschikbaar gesteld. De game schotelt je een combinatie voor van actie, avontuur, survival, horror en stealth. Het speelt zich af in 1348 en het verhaal draait om Amicia en haar zieke broer Hugo. Je wordt achterna gezeten door troepen van de Franse Inquisitie en je krijgt ook nog eens te maken met ratten die de zwarte pest verspreiden. Ook zijn er boze dorpelingen die de zieke Hugo zien als veroorzaker van de pest en hem willen doden. Gezellig!

WWE 2K Battlegrounds is een vechtgame in arcade-stijl met meer dan 70 worstels. Worsten. Worstelingen. Worstelaars. Whatever. Beetje gooien, smijten en frunniken met guitige poppetjes.

De drie games zijn vanaf 6 juli tot 2 augustus beschikbaar om aan je collectie toe te voegen. Je hebt nog tot 5 juli om de PlayStation Plus games van juni binnen te halen. Heb je nog geen PlayStation Plus? Help jezelf en help je vrienden van Gamersnet en schaf het abonnement aan via KaartDirect.nl en gebruik bij checkout de code “Gamersnet”. Jij blij, wij blij, zij blij! Steun de middleman!

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ooooh!
    datr is zeker niet verkeerd, ik ben vooral benieuwd naar A Plague Tale: Innocence scheen nogal een ongewaardeerde onder de radar slaper te zijn tussen all het blockbuster tripple a geweld. En nu met verbeterende graphics, fr etc voor op Playstation 5?! Again mioj hoor je NIET klagen. 😀