Zo zag de Black Ops 4 singleplayer eruit

Zoals je ongetwijfeld weet is Call of Duty: Black Ops 4 verschenen zonder singleplayer. Indertijd werd gezegd dat dit deze “evolutie” nodig was om de franchise verder te brengen, maar het later verschenen Modern Warfare had natuurlijk wel weer gewoon een (behoorlijk indrukwekkende) singleplayer campagne. En ondanks dat ontwikkelaar Treyarch officieel heeft gezegd dat er nooit een verhalend component in ontwikkeling was, zijn onderstaande beelden gelekt via Reddit. Ouch.

[LEAK] Black Ops 4 Campaign Gameplay from r/Blackops4

Spelers van de game zullen bovenstaand level ongetwijfeld herkennen, omdat er een multiplayermap van is gemaakt voor de uiteindelijke game. In de video is ook te zien dat er nog vijf mensen in leven zijn. Dit kan duiden op eerdere geruchten dat er gewerkt is aan een 2v2 campaign waarbij het ene team een missie moet voltooien en het andere team het moet stoppen. Een soort singleplayer-multiplayer-hybride.

Hoe het ook zij, deze variant is nooit verschenen in de uiteindelijke game, die vooral focuste op de eerste battle royale-modus uit de geschiedenis van de franchise: Blackout. Baal je daarvan na het zien van deze beelden? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    BozeBever's avatar

    ‘Een soort singleplayer-multiplayer-hybride.’

    Voor het eerst blij dat een nieuw idee vroeg is gesmoord. Wat een idioot idee. SP doe je juist om niet met anderen te spelen en je te laten onderdompelen in een verhaal.