Welkom terug in het Nuketown van Black Ops 4

Vandaag is het zover, dan keert het iconische Nuketown terug naar Call of Duty: Black Ops 4. De komst van een van de meest geliefde multiplayer-maps werd eerder al aangekondigd, maar is nu beschikbaar als gratis update voor alle Black Ops 4-spelers.

Uiteraard wordt de haast profetische terugkeer van het level gevierd met een bombastische Nuketown trailer, die meteen de nieuwe stijl van de legendarische omgeving uit de doeken doet. En ja, precies zoals het vooruitzicht als voorspelde, is Nuketown nu voorzien van een kil, Russisch tintje:

Nuketown is allereerst op PlayStation 4 beschikbaar als een gratis update. De andere twee platformen, Xbox One en pc, volgen binnenkort.

Call of Duty: Black Ops 4 verscheen 12 oktober jongstleden voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Hoewel het schrappen van een singleplayer lang niet iedere liefhebber beviel, staat de vierde Black Ops wel garant voor een ijzersterk multiplayer-gevoel, waarvan ook volop akte in onze Black Ops 4 review.

  1.   
    BozeBever's avatar

    Totaal niet mijn map (teveel man op een te kleine map), maar het is toch wel gaaf hoe Treyarch het deel na deel voor elkaar krijgt de stokoude map weer van een nieuwe smoel te voorzien. Dit ziet er gewoon weer gelikt uit.

    Wel opvallend dat het ‘ free for everyone’ zo extra wordt aangezet, ondanks dat hij eerst op PS4 uitkomt.