Battle Royale map Call of Duty: Black Ops 4 onthuld

Battle Royale is een immens populaire genre, met Fortnite en PlayerUnknown’s Battlegrounds die het voortouw nemen. Vreemd is het dan ook niet dat Call of Duty: Black Ops 4 en Battlefield 5 besloten hebben om een Battle Royale-modus in de games te stoppen.

Met de modus Blackout maken de spelers van Call of Duty voor het eerst kennis met Battle Royale in hun geliefde franchise. Geheel onbekend zal de modus overigens niet zijn, zo zullen onderdelen uit voorgaande delen ook inbegrepen zijn in Blackout. Zo is het mogelijk om met karakters van de oude garde te spelen en zijn er vele referenties naar bekende maps; Nuketown Island is daar een goed voorbeeld van.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor de pc, PlayStation 4, en Xbox One. Voorafgaand aan de release zal er ook nog een testsessie van Blackout plaatsvinden, deze begint op 10 september voor de PlayStation 4 en zal vervolgens voor de andere platformen uitrollen vanaf 14 september.

 1.   
  MisterMDW's avatar

  Is het een open béta? Of moet je eerst een pre-order hebben geplaatst…? #DTV

 2.   
  Kauwgom's avatar

  @MisterMDW: je moet een preorder hebben gedaan

 3.   
  BozeBever's avatar

  De nieuwe Blackouttrailer laat eigenlijk veel meer zien (https://youtu.be/BjiaMBk6rHk). Dit is gewoon best wel héél erg vet. Hopen dat het stabiel in fps is met een okay-ish view-distance en mij hebben ze.