Call of Duty: Vanguard’s Champion Hill modus weer verwijderd op de Xbox Series X|S

Wie recentelijk Call of Duty: Vanguards nieuwe modus Champion Hill op de Xbox Series heeft geprobeerd, heeft het wellicht al gemerkt. Denk je even een lekker potje online te kunnen domineren, kapt je game er ineens mee. Tsja, crashes kunnen wel eens voorkomen, maar wanneer iedereen er massaal last van heeft, moet er aan de rem getrokken worden. Gezien de launch van de Champion Hill modus op de Xbox Series X|S nogal voor onvoorspelbaar gedrag zorgde heeft Sledgehammer deze maar weer tijdelijk offline gezet.

Wat dat betreft is Call of Duty: Vanguard een beetje een zooitje. Op de PlayStation 5 krijgen mensen maar geen codes ingelost en vormt het levelen een probleem, en nu dit weer. Voor de reputatie is het allemaal niet al te handig, welke vooral in Groot-Brittannië al op een absoluut dieptepunt lijkt te liggen. Maar goed, Champion Hill ligt er op de Xbox dus eventjes uit, waardoor PlayStation 5 onbedoeld toch nog timed exclusive content heeft gekregen.

Ach ja, misschien toch even je game wat beter testen de volgende keer. Je weet wel, zoals je grote concurrent dat met Battlefield 2042 heeft gedaan. Die game loopt als een trein, toch?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren