The Terminator is “back” in Call of Duty, want waarom ook niet hè?

The Terminator is “back”. Deze keer maakt hij geen slecht gedubde vertoning in Mortal Kombat, maar is het Call of Duty waar hij doden mag laten vallen (al blijf ik dat een vreemde uitspraak vinden, want hoe weet je dat iemand dood is wanneer hij valt of pas dood is nadat hij of zij is gevallen, waardoor je dat hele idioom discutabel wordt). Via het officiële Twitter-kanaal was men er ook niet al te subtiel mee.

Ach ja, men heeft tenminste geprobeerd om het nieuws op een ludieke manier te brengen. Want zeg zelf, vragen aan mensen om die mimetic polyalloy staaf tussen de gouden exemplaren te identificeren is natuurlijk leuk gevonden. Dat neemt natuurlijk niet weg dat CoD hiermee wederom afstapt van het geloofwaardige imago, al had het niet veel erger gekund na dat hele King Kong en Godzilla gebeuren. Daarentegen past het wel lekker bij de eerdere move om John Rambo en John McClane speelbare personages te maken.

Maar hey, misschien vind jij het juist heel tof. In dat geval wens ik je heel veel plezier met het uitmoorden van alle humans, want dat is uiteraard wat Skynet van je verlangt. Als het goed is zou Arnie vanaf nu zo ongeveer tevoorschijn moeten poppen wanneer je Warzone opstart. Ik zou het niet weten. Ik speel die handel niet. Te veel cheaters. Zelfs voor journalistieke doeleinden ga ik mij dierbare gigjes niet opofferen.

Sorry…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren