Call of Duty’s nieuwe anti-cheat maatregel is alles behalve “handig”

Cheaters… iedereen is ze schijtbeu en het erover eens dat ze aangepakt dienen te worden. Maar hoe? Bannen lijkt geen zak te helpen, maar niks doen ik ook weer zoiets. Activision probeert met Ricochet zo goed en zo kwaad als het kan cheaters buiten het Call of Duty ecosysteem te houden door allerlei ludieke maatregelen te treffen. En dat doet het nu weer, al is het nieuwe offensief nogal onhandig. Letterlijk.

De nieuwe maatregen genaamd ‘Disarm’ moet dé oplossing vormen in de strijd tegen cheaters. Want ja, wat moet je als cheater wanneer je niet eens een wapen hebt om mee te schieten? Nou ja, je knuisten zelf dan maar. Toch wordt ook dat laatste redmiddel je door ‘Disarm’ ontnomen, want zelfs je handen raak je kwijt. Noem het stom(p), maar het kan zomaar werken.

Ik vind het persoonlijk wel lache, maar mensen zonder handen in een oorlogsgame is wel next level PTSS materiaal. Maar goed, het is natuurlijk maar een spelletje, en dan vooral eentje welke leuk voor iedereen moet blijven. Als je daarvoor cheaters moet onthanden, soit.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren