Gamersnet Podcast #172 | Potpourri aan emoties

Het is weekend en dus is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast. Michiel en Peter zijn van de partij en laatstgenoemde heeft een emotionele week gehad op werk, met hoogte- en dieptepunten! Michiel heeft vooral dingen gedaan voor de ontwikkelde mens.

Qua games bespreken we de aanstaande update van Police Simulator, uitstel voor Battlefield 2042 en Dying Light 2, de beste Star Wars-games en meer informatie over God of War Ragnarok.

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 30 minuten), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, een eigen Valheim-server, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als we straks onze prik hebben!

Ook krijg je in juni het grote Gamersnet Vakantieboek thuisgestuurd! Unboxing!

Word nu lid! De teller staat nu op:

55

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  Anoniem-875970129's avatar

  Beste mannen van gamersnet.
  Ik luister elke podcast altijd met plezier maar wat is er aan de hand? Waar is Salim ? Waarvoor hebben jullie het steeds minder over games? Gr Mark

 2.   
  ChielB's avatar

  Hey Mark,

  Leuk dat je altijd luistert! Volgens mij hadden we het een tijdje terug al wel eens besproken, maar Salim heeft afgelopen zomer besloten om te stoppen met de podcast. Erg jammer, maar ieder zijn keuze natuurlijk om een eigen weg in te slaan.

  Minder over games is niet heel bewust, voor zover ik mijn eigen bijdrage kan beoordelen. Het heeft denk ik ook een beetje met de tijd van het jaar te maken, want zo heel veel spectaculairs gebeurt er nog niet. Grote releases moeten nog komen, dus dan komt er ook vanzelf wel weer meer ruimte voor die titels.

  Als je tips hebt wat we moeten bespreken qua nieuws/games, laat het vooral weten! 🙂