Police Simulator: Patrol Officers update 3 gepland voor oktober

Police Simulator: Patrol Officers

Digitale dienders opgelet! De volgende, grote update voor de politiegame Police Simulator: Patrol Officers staat gepland voor oktober. Via het openbare Trello bord heeft het ontwikkelteam gemeld dat “The Operation Anti-Drug Update 3.0.0” volgende maand zal verschijnen.

Zoals de naam al doet vermoeden draait Update 3 onder andere om het bestrijden van drugscriminaliteit. Zo kan je op patrouille gaan om drugsdealers in de wijk op te sporen. Dit kan je in nog meer gebieden van de stad doen, want ook het district Brickston zal toegankelijk worden met diverse nieuwe wijken.

Verdere toevoegingen zijn onder meer het bestraffen van graffiti sprayen en het foutparkeren bij een bushalte. Dit kan je onder andere doen vanuit een geheel nieuwe politieauto, de Panther Z. Daarnaast is de ontwikkelaar bezig met het toevoegen van extra steegjes, zodat je tijdens patrouilles te voet makkelijker door de wijken kunt navigeren.

Police Simulator: Patrol Officers is via Steam beschikbaar in Early Access. Onlangs werd de game voorzien van een co-op multiplayer en nachtelijke missies. Eind dit jaar moet naar verwachting nog een grote update verschijnen, die de game voorziet van een free roam spelmodus en extra interacties met NPC’s. Begin 2022 wil het team de game nog gaan uitbreiden met onder andere heel veel opties om je personage en auto’s te customizen.

Liefhebber van de keiharde arm der wet? Beluister dan ook eens het Gamersnet Filmhuis over Police Academy en Police Academy 2.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.