Teams in Overwatch 2 hebben maar 5 spelers

Het heeft even geduurd, maar gisteren kwam er dan eindelijk nieuwe informatie naar buiten over het vervolg van Overwatch. Tijdens een livestream met de ontwikkelaars zijn er nieuwe details aan het licht gekomen, waaronder het belangrijke feit dat de huidige teamgrootte gereduceerd wordt.

Momenteel bestaan Overwatch-teams uit 6 personen. 2 damage-, 2 tank- en 2 support-heroes. Met de komst van Overwatch 2 wordt dit aantal teruggebracht naar 5 leden, bestaande uit 2 damage-, 1 tank- en 2 support-karakters. Dit is een vrij grote verandering voor spelers. Deze verandering is straks niet alleen merkbaar voor de spelers van de nog uit te komen Overwatch 2, maar wordt ook doorgevoerd in de originele game aangezien de multiplayer van de nieuwe titel straks compatible is met de originele game.

Krijg je nu weer helemaal zin om in de huid te kruipen van je favoriete hero? Momenteel is het jaarlijkse Anniversary-evenement live. Tijdens dit evenement kun je de speciale event-gerelateerde game modes (Junkenstein’s Revenge, Mei’s Yeti Hunt, etc) spelen en speciale loot verzamelen die alleen tijdens de events verkrijgbaar is. Ook zijn er traditiegetrouw nieuwe cosmetics en is er een challenge live om zelf epic skins bij elkaar te spelen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren