Halloween Terror-event gestart in Overwatch; introduceert PvE-modus

Sinds gisteravond staat Overwatch, geheel volgens verwachting, in het teken van Halloween. Dit betekent dat er middels speciale Halloween loot boxes onder andere nieuwe skins, sprays en victory poses verzameld kunnen worden. In tegenstelling tot bij het Summer Event van Overwatch kun je de Halloween-gethematiseerde loot ook met de in-game coins aanschaffen, zo lang het Halloween Terror-event duurt. Hiervoor moet je overigens wel dieper in de buidel tasten dan normaal, want deze exclusieve cosmetische items zijn driemaal zo duur als reguliere items.

Voor een legendary skin zoals ‘Witch Mercy’ zal je dus maar liefst 3.000 coins neer moeten tellen, of hopen dat je geluk hebt met de loot boxes die je krijgt. Naast deze nieuwe cosmetische items introduceert Halloween Terror ook een compleet nieuwe PvE-modus. In Junkenstein’s Revenge neem je het in een horde-achtige modus met drie anderen op tegen ‘zomnics’ en krijg je onder andere ook te maken met Dr. Junkenstein en Junkenstein’s Monster.

 1.   
  J.W.'s avatar

  Ach ja BF1 en COD, ik stort mij wel op Overwatch. 🙂

 2.   
  Tom's avatar

  Goede zaak dat de exclusieve Legendary unlocks alsnog te kopen zijn met een soort nieuwe valuta. Dit is precies de oplossing die men zocht na de Summer Games. Ik bedoel maar: ik wilde één tamelijk saai stukje Victory Pose, maar kon er na 40 Summer Loot Boxes nog steeds geen bemachten. Al die duplicates en unlocks voor niks.

  Des te erger voor Genji mains, die de Nihon skin niet konden krijgen. Dat is gewoon lullig. Goede zaak dat dat verschijnsel nu gecounterd wordt. Binnenkort maar weer een paar van die dozen opengooien.

 3.   
  J.W.'s avatar

  Dat is wel leuk met die in-game valuta, maar de prijzen voor die Halloween spullen zijn verdrievoudigd wat ik zo las.