Update Overwatch 2 komt in februari

In 2019 werd Overwatch 2 officieel aangekondigd, maar sindsdien is het opvallend stil bij Blizzard. Fans van het eerste uur vragen zich af wanneer we nou eindelijk eens aan de slag kunnen met de nieuwe versies van onze favoriete heroes. Maar kinders, vrees niet! ‘Daddy’ Jeff Kaplan zegt in een Developer Update dat fans in februari eindelijk weer eens een update kunnen verwachten.

In februari vindt namelijk de digitale editie van BlizzCon plaats. Normaal wordt het evenement georganiseerd in Anaheim, Californië, maar door ieders favoriete virus is het fysiek bijwonen van het evenement natuurlijk niet mogelijk. BlizzCon Online wordt georganiseerd op 19 en 20 februari.

Tot op de dag van vandaag wordt Overwatch nog voorzien van evenementen, nieuwe skins en hier en daar nerfs en buffs. Momenteel is het jaarlijkse Winter-evenement live waar er weer coole skins bij elkaar kunnen worden gespeeld. Er is zélfs een nieuwe modus toegevoegd. Hoeven we eindelijk niet meer oneindig Mei’s Snowball Offensive te spelen…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren