Een (nog) diepere kijk op Cyberpunk 2077

Gisterenavond was het weer zover, de zoveelste Night City Wire waar ontwikkelaar CD Projekt Red meer uitleg geeft over hun aankomende Cyberpunk 2077 (check de preview!)! Hou je vast, want er zijn heel veel nieuwe beelden getoond waar we ons een weg doorheen moeten banen. Die laatste zin was grappig, want het gaat vooral over de voertuigen in de game. Snap je hem?

Toch beginnen we daar niet, want eerst krijgen we een inkijkje in de stijl van Cyberpunk. Er zijn vier verschillende stijlen, namelijk Kitsch, Entropism, Neomilitarism en Neokitsch. Je gaat heel erg roleplayen in deze game! Dibs op Neokitsch!

Op naar de voertuigen, want Cyberpunk is volgens de ontwikkelaars een enorme wereld! Er zullen enorm veel voertuigen zijn waaruit je kunt kiezen, zowel auto’s als motoren. Ook wordt een unieke manier van rijden beloofd voor elke verschillende bolide. Er is een economy-klasse met auto’s die je vooral ziet rondrijden in Helmond.

De Executive-klasse heeft een stuk meer stijl, met grote grillen, pluche interieurs en vaak meer dan vier wielen. Heavy Duty-machines zijn vooral vrachtwagens en tanks en natuurlijk mag ook een sport-klasse niet ontbreken. Daarbij is tunen van groot belang, NFS Underground-style! Ook zijn er hypervette Hypercars!

Tot slotte werd er een cutscene uit de game getoond, genaamd The Diner, die perfect de sfeer van de game overbrengt.

O ja, er werden nog twee video’s getoond, maar dat ging puur over het ontwikkelproces. Tof voor de mensen die echt alles willen weten. Bekijk Keanu Reeves hier en iets met auto’s hier! Hoe hyped zijn jullie na het zien van deze beelden?

 1.   
  JohnnieBoy's avatar

  Ja ik ben toch behoorlijk gehyped hoor. Dit word ‘m helemaal.

 2.   
  JohnnieBoy's avatar

  “Er is een economy-klasse met auto’s die je vooral ziet rondrijden in Helmond”
  .
  Hahaha.

 3.   
  DB Ries's avatar

  Oh jee, auto rijden. In het echt bak er niets van en in games ook niet.