Need For Speed Underground 2

Dit is de inmiddels al verouderde preview van Need for Speed: Underground 2. Wil je de review lezen? Klik dan hier!

Neon verlichting, vette muziek, breed rubber en de mooiste paintjobs. De kenners weten direct waar ik het over heb: streetracing! Need For Speed Underground nam de speler al mee naar de onderwereld van het straatracen, deel twee gaat de ingeslagen weg nog verder in.

Populair

Straatracen is al jaren een fenomeen, maar pas de laatste tijd echt goed doorgedrongen in de gamesindustrie. NFS Underground was (en is) erg populair gebleken, het was dan ook een kwestie van tijd voor de opvolger het licht zou zien. Deze is er nu bijna, half november ligt het spel in de winkels.

Need For Speed: Underground 2 bied meer dan dertig verschillende auto’s om mee aan de slag te gaan. Dit keer is de complete auto te verbouwen tot in het kleinste detail. Kies je geluidsinstallatie, verlichting en spoilerpakket. Je kan het zo gek niet bedenken… het kan. De tuning bestaat uit de bekende onderdelen: andere uitlaatsystemen, aangepaste vering en een lachgas-installatie. De truc is om alles zo te regelen dat de auto in balans is. Dan nog een agressieve luchthapper en een grote spoiler om het geheel af te maken en klaar is je bolide.

Ready? Go!
Het doel is natuurlijk om de mooiste streetracer in handen te krijgen, waarmee je alle concurrentie aan kan. Er zijn verschillende uitdagingen waarin je jezelf kan bewijzen. Zo is er een driftcompetitie, waarin de mooiste drifts de hoogste punten opleveren. Wil je meedoen aan een straatrace? Zoals je weet is de politie nogal happig, dus je moet eerst de locatie weten te vinden. Ook dragracen behoord tot de mogelijkheden. Verder kun je de gehele stad op je gemak bekijken in de ‘Free-Roaming’ mode. Door andere straatracers aan te spreken kun je te weten komen waar de races zich afspelen en krijg je tips van de kenners. EA heeft Brooke Burke weten te strikken als covermodel voor het spel. Een absolute schoonheid die niet misstaat op je (net gepoetste) kar. Het heeft niet zoveel meerwaarde voor het spel natuurlijk, behalve dan dat er vrouwelijk schoon te zien is af en toe… ik denk niet dat er veel klachten over zullen komen tegenover EA.

Als je denkt het spel onder de knie te hebben kun je het opnemen tegen andere gamers door de online feature te gebruiken. Of je dan indruk maakt met je net verbouwde Nissan, Toyota of Mitsubishi valt dan te bezien, maar zorg dat je een snelle auto hebt! EA beloofd een zeer gevarieerd spel in zowel graphics als gameplay. In de demo is het spel in ieder geval zeer veelbelovend. De auto’s rijden prima, ook al is het meer arcade dan realistisch, maar dat zijn we gewend zijn van de NFS reeks. Het geluid is werkelijk subliem! Lekkere muziek klinkt in de oren en de motorgeluiden zijn meer dan verslavend. Je geeft alleen al gas voor het geluid. Jammer genoeg kan je in de demo niet echt aan je auto sleutelen, ik had daar toch wel wat meer van willen zien. We zullen moeten wachten tot het spel uitkomt. Al met al een spel om zeker naar uit te kijken vreest mijn portomonaie. Ik haal mijn fles lachgas vast uit de schuur, dan spreek ik jullie in november weer!

 1.   
  Faex's avatar

  NEED FOR SPEED 2 IS EEN LEUK SPEL EN
  ER ZITTEN LEUKE MEIDEN IN HET SPEl!! 😆

 2.   
  wolf123456789's avatar

  stom 👿 👿 👿 👿

 3.   
  wolf123456789's avatar

  fabi schreef, "NEED FOR SPEED 2 IS EEN LEUK SPEL EN
  ER ZITTEN LEUKE MEIDEN IN HET SPEl!! 😆 "

  de 4 is leuk 😆

 4.   
  Ribon's avatar

  beste spel uit NFS reeks 😀

 5.   
  nfsu2freak's avatar

  Ik denk dat prostreet echt tha bomb wordt maar ja we kunnen nu nog weinig zeggen–je moet natuurlijk wel een snelle pc hebbe…… 😆

 6.   
  nfsgek's avatar

  Ravilion schreef, "beste spel uit NFS reeks 😀 "

  Ja tot 2009 nog! 8)

 7.   
  123cheatnowdotnl's avatar

  tot 11-2008 bedoel je??

  lol

  undercover is coming our way

  //jojomeister.

 8.   
  LouisvanGaal's avatar

  dit spel ownz elke ander NFS gamez