iPhones met Fortnite gaan voor absurde bedragen van de hand op eBay

De een zijn misère is andermans fortuin, zo blijkt maar weer op eBay. Op het online verkoopplatform lijken mensen een slaatje te slaan uit het conflict tussen Apple en Epic door iPhones te verkopen waar Fortnite op geïnstalleerd staan, en dan hebben we het niet over luttele tientjes.

Sterker nog, er zijn zelfs mensen die absurd hoge bedragen eisen voor hun toestel. Een recent genomen screenshot van eBay.nl met de zoekterm ‘iPhone Fortnite – objectlocatie Nederland’ laat zien dat men niet schroomt om een slordige €20.000 te vragen voor een 64GB iPhone XR, welke normaal nog geen 700 ekkies kost. Maar goed, je mag van die persoon ook bieden… vanaf €7.500. Natuurlijk zijn er ook mensen die normale bedragen vragen voor een iPhone, dus als je echt wilt kun je ook voor een paar honderd knaken Fortniten op een iPhone.

Dit fenomeen is overigens niet van de laatste tijd. Na het cancellen van Silent Hills en het verwijderen van P.T. uit de PlayStation Store door het oh zo intelligente Konami vlogen de vraagprijzen van PS4-consoles met deze creepy demo ook door het dak.

 1.   
  mmx's avatar

  Nou ja dit is echt belachelijk zulke prijzen.

 2.   
  MaTriXX's avatar

  Vragen en krijgen zijn 2 dingen, tot op heden is er nog geen ene idioot die hieraan mee gedaan heeft om dit te kopen.

 3.   
  TylerDurden8's avatar

  Ik kan ook wel een gebruikte handdoek voor 5000 uro op ebay zitten…