Silent Hills officieel geannuleerd

Konami heeft vandaag bevestigd dat de game ‘Silent Hills’ is geannuleerd in bericht aan de website Kotaku. In een reactie op meer informatie over ontwikkeling van de game heeft Konami het volgende gezegd.

Konami is committed to new Silent Hill titles, however the embryonic ‘Silent Hills’ project developed with Guillermo del Toro and featuring the likeness of Norman Reedus will not be continued.

De game zou in ontwikkeling zijn samen met filmregisseur Guillermo Del Toro en acteur Norman Reedus, beter bekend als het personage Daryl in de serie The Walking Dead. Maar eerder vandaag werd al bekend dat Norman Reedus het project had verlaten. De game werd het eerst geteased met de demo P.T. die vorig jaar verscheen op in de PS4 store. P.T. is inmiddels verwijderd van de PS4 store.

Het is nog onduidelijk wat er verder gaat komen van het project met Guillermo Del Toro en Hideo Kojima.
De Silent Hill franchise zal wel verder worden ontwikkeld volgens Konami, maar Silent Hills zal niet meer in de aangekondigde vorm verschijnen.

 1.   
  Tom 2.0's avatar

  Janken!

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Dat meen je niet! Had er niks verder over gehoord dus had dit totaal niet verwacht… Ik heb de demo gespeeld en die was heerlijk! Ik ben totaal niet van de horror games maar met vrienden is het geweldig, erg jammer dus

 3.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Dit meen je niet…deze game heeft bij iedereen juist zo veel los gemaakt door PT

 4.   
  nielsiebro's avatar

  Jammer 🙁

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Dit komt dus doordat Kojima weg is bij Konami neem ik aan?

 6.   
  Leon's avatar

  Erg jammer, dit project had zoveel potentie!

 7.   
  Hitman047's avatar

  Pokemontrainer5optwitch schreef, "Dit komt dus doordat Kojima weg is bij Konami neem ik aan?"

  Mwah, als Konami Silent Hills echt had willen doorzetten, hadden ze Kojima op zich nog wel kunnen vervangen.

  Maar er zijn in de laatste maanden erg veel kopstukken bij Konami’s gamedevisie weggegaan. Het lijkt er eerder op dat ze die hele tak af willen stoten.

 8.   
  King of Heroes's avatar

  Das jammer… 🙁

 9.   
  JFG's avatar

  P.T. is nog niet verwijderd uit de PS4 Store. Staat nog onder Games – Demo’s. Morgen word de demo verwijderd. Snel downloaden dus!

  https://store.playstation.com/#!/nl-nl/games/pt-demo/cid=EP4511-CUSA01114_00-PPPPPPPPTTTTTTTT?smcid=pdc:nl-nl:pdc-psn:ps%20store:null:null