Halfgod Loki komt ook naar Fortnite

Wees op je hoede, the God of mischief komt naar je toe in Fortnite! Epic Games maakt gebruik van de gelegenheid nu Loki weer massaal in de spotlight staat door de nieuwe Disney+ serie met dezelfde naam. Loki is namelijk de headliner voor Fortnite’s Crew Pack van deze maand.

In het pakket zitten iconische outfits die fans van deze halfgod zeker bekend voor zullen komen. De outfits zijn onderdeel van de Fortnite Crew, een lidmaatschap dat vorig jaar in het leven is geroepen door Epic. Naast een battle pass krijgen leden ook elke maand cosmetische items en 1000 V-bucks voor een vast bedrag van 11,99 dollar per maand. De cosmetische items van juli 2021 zullen, zoals eerder gezegd, items van ieders favoriete trickster zijn. Helaas is Tom Hiddleston zelf niet inbegrepen bij het pakket. *cries in Norwegian*

Loki is niet het eerste Marvel karakter dat zijn weg naar Fortnite vindt. Eerder waren ook al broer Thor en playboy Iron Man te vinden in de game. De laatste Avengers-film, Endgame, ging ook een samenwerking aan met Fortnite.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren