Gamersnet Podcast #114 | Ghost of Donkey Kong 64

Leuk dat je weer luistert naar een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! Salim en Peter schuiven aan en bespreken niet alleen de week in het leven, maar ook de gespeelde games van de week. Zo komen Iron Man VR, Uncharted 4 en Ghost of Tsushima uitgebreid langs!

Er is ook veel nieuws te melden, want Xbox heeft van zich laten horen met nieuwe gameplay van Halo Infinite, de aankondiging van de nieuwe Fable en de nieuwe trailer van Everwild!

Tot slotte gaat Salim eindelijk even aan de slag met Donkey Kong 64 en hebben we heel veel reacties vanuit de community! Enorm bedankt daarvoor, dat doet ons enorm goed!

Deze week hebben we natuurlijk weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 40 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren en Minivlogs!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren