Nieuwe update Sims 4 brengt veel nieuwe opties

Nog maar één nachtje slapen en het is zover: Dan kunnen we aan de slag met de nieuwe uitbreiding Ecologisch Leven. Om ons nieuwe, duurzame leven goed te beginnen gooit EA vandaag een grote update online voor de Sims 4. Inclusief de eerder beloofde deurwaarders (repo man) en brandweer!

In de patch notes laat EA weten wat er allemaal gaat veranderen. Zo wordt het bijvoorbeeld makkelijker om je inventaris overzichtelijk te krijgen. Je kan straks filteren, sorteren en meerdere voorwerpen tegelijkertijd selecteren.

Ook nieuw zijn ladders en het vrij plaatsen van ramen en deuren. Door de ALT-knop in te drukken kun je in bouwen overal je ramen en deuren kwijt en ben je niet langer gebonden aan de bouwlijnen.

Nieuw is ook de no trespassing (verboden trein) mogelijkheid voor deuren. Simmers die de Vampieren game pack hebben en de aanwezigheid van Vlad niet zo kunnen waarderen, zullen waarschijnlijk juichend dit bericht lezen. Ook is er een nieuwe toevoeging zodat je NPC’s naar huis kan sturen zonder dat je relatie met hem of haar wordt geschaad.

Zoals al eerder vermeld, komen ook de brandweermannen en de deurwaarders terug. Brandweermannen komen automatisch langs wanneer je een brandalarm hebt geïnstalleerd en er een vuurtje uitbreekt. Als je het niet zo op brandveiligheid hebt en je kiest ervoor om geen brandalarm te hebben, kun je de mannen ook waarschuwen met een telefoontje. Je krijgt ouderwets een boete wanneer je belt zonder dat er nood is. Als je ze belt, maar voordat ze arriveren je zelf al de brand hebt geblust, krijg je geen boete. Dit was bij de voorgangers van de Sims 4 een veelvoorkomend probleem.

De nieuwe update is vanaf nu beschikbaar en is bijna 7GB groot.

  1.   
    KevinW's avatar

    Heb sims 4 al een tijdje gratis, denk dat ik nu toch maar EA een paar centjes ga geven ervoor 🙂