Deurwaarders en brandweermannen komen terug in Sims 4

Het is nog maar heel even wachten op de nieuwe uitbreiding van de Sims 4 genaamd Eco Lifestyle (Ecologisch Leven). In de tussentijd kunnen we je alvast voorzien van wat nieuws over de nieuwe gratis update die voorafgaand aan de nieuwe uitbreiding wordt uitgebracht.

Een door veel Simmers gemiste feature was de zogenaamde repo-man, of zoals wij het in het Nederlands noemen: De deurwaarder. Deze NPC kwam langs wanneer je je rekeningen niet op tijd had voldaan. Vervolgens nam hij je dure spullen in beslag om vervolgens gewoon weer te vertrekken. De Sims 4 moest het gezelschap van deze onvriendelijke kerel missen, maar goed nieuws voor zijn stille, adorerende fans. Hij komt namelijk weer terug in de update die gepland staat.
In de Studentenleven-uitbreiding heeft de deurwaarder ook al even een korte comeback gemaakt. Wie namelijk niet op tijd zijn studiegeld afbetaalde kreeg een bezoekje van hem. We kunnen niet wachten om hem ook in onze grote landhuizen te verwelkomen terwijl hij onze flatscreens weghaalt!

Naast de deurwaarder komt ook de brandweer terug. In de Sims 4 vertrouwde EA erop dat je zelf in staat was om je brandjes te blussen. Een gevaarlijke aanname, want er zijn inmiddels al heel wat onschuldige Sims gesneuveld door de branden die vást geheel onbedoeld zijn uitgebroken. Gelukkig komen de brandweermannen je binnenkort weer helpen. Het is nog even onduidelijk of de komst van deze hete kerels onderdeel is van de gratis update van de basis-game of wordt toegevoegd bij de nieuwe uitbreiding.

Tot slot worden ook je rekeningen straks gespecificeerd. In plaats van één grote stapel geld in je brievenbus te moeten stoppen, kun je straks bekijken hoe je rekening is opgebouwd. Je ziet hoeveel je kwijt bent aan water, energie en hoeveel belasting je moet afdragen. Op deze manier kun je kijken hoe je kan besparen. Dit past dus geheel in het hele ‘Ecologisch Leven’-plaatje.

De gratis update is beschikbaar vanaf 2 juni. Op 5 juni komt de Ecologisch Leven-uitbreiding naar zowel pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren