Rockstar updatet GTA 6 domeinnamen

Je gelooft het misschien niet, maar het is al ruim drie jaar geleden dat de eerste trailer van Red Dead Redemption 2 getoond werd. Ook is het al bijna zeven jaar geleden dat Grand Theft Auto 5 uitkwam. Sinds die tijd kijken veel gamers met smacht uit naar de nieuwe GTA. Rockstar being Rockstar, houdt haar lippen stijf op elkaar als het gaat om GTA 6.

Deze lange stilte lijkt echter binnenkort te eindigen. Rockstar heeft gisteren namelijk een domeinnaam geüpdatet. Waar de domeinnaam gtaVI.com voorheen leidde naar de officiële website van Rockstar, lijkt de website nu offline. Ook viel een oplettende Reddit-gebruiker op dat de hosting van de website verplaatst is van München naar New York. De officiële website van GTA 4 én 5 wordt ook vanuit New York gehost.

Gaan we deze week dan ein-de-lijk iets horen over het langverwachte Grand Theft Auto 6? Zo ja, wordt het Vice City, zoals eerdere geruchten doen vermoeden? Of neemt Rockstar een andere route?

Houd Gamersnet.nl de komende dagen éxtra in de gaten!

 1.   
  SaiyanMaster's avatar

  Snap dat ze die verlengen als de domein in mei verloopt..ze moesten wel. Zegt helemaal niks dit.

 2.   
  Sa.'s avatar

  @SaiyanMaster:

  Oh damn, waar heb je dat gelezen?

 3.   
  SaiyanMaster's avatar

  @Sa.: bij andere sites heb je er een plaatje bij en dan zie je duidelijk de expire date bij staan en de datum waar ze hebben verlengd.

 4.   
  Sa.'s avatar

  @SaiyanMaster: Las inderdaad ook al dat journalist Jason Schreier op een Tweet plaatste met de tekst Don’t get your hopes up.

  Misschien toch niet helemaal waar we op hoopte… al hoop ik toch echt in ieder geval dit jaar een glimps op te vangen van de game haha