Resident Evil 2 dankzij mod speelbaar met Geralt of Rivia

Ben je zo verschrikkelijk fan van Geralt of Rivia dat het je diepste verlangen is om elke game met The White Wolf te spelen, dan is naast SoulCalibur 6 en Monster Hunter World de pc-versie van Resident Evil 2 er eentje om aan je lijstje toe te voegen. Een mod maakt het namelijk mogelijk om moiboy Leon S. Kennedy uit te wisselen met onze witharige zwaardvechter.

Het is modder Wiwilz die verantwoordelijk is voor deze optie tot persoonsverwisseling. Wiwilz is overigens niet vreemd met het vervangen van Resident Evil 2 personages gezien hij eerder ook al een mod aanleverde die Claire Redfield liet vervangen door Ciri, nog een populaire Witcher-coryfee. Wil je weten hoe dat eruit ziet – zo’n Geralt in Raccoon City – kijk dan even naar de gameplayvideo hieronder.

Ik moet toegeven, het is wel een beetje raar om Geralt met vuurwapens te zien rondbanjeren en dat tienerstemmetje van Leon fuckt ook behoorlijk met mijn noedel, maar desalniettemin is het een aardig geslaagde mod. Mocht je er interesse in hebben om Geralt in je eigen versie van Resident Evil 2 te bakken, dan kun je uiteraard terecht op de website van Nexus Mods.

Mocht je Geralt of Rivia liever in zijn eigen habitat aanschouwen dan raad ik je aan om toch eens een Witcher-game op te pikken, mocht je dat nog niet hebben gedaan. Vele anderen lijken je de laatste tijd te zijn voorgegaan, gezien de verkoopcijfers van The Witcher 3: Wild Hunt na het verschijnen van de Netflix-serie ineens booming waren. Mensen met een Xbox One en een abonnement op Game Pass kunnen het derde deel zelfs binnenhengelen zonder een ‘coin te tossen‘.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren