Uncharted-film weer uitgesteld; nieuwe release in 2021

De lang verwachte verfilming van Uncharted laat nóg langer op zich wachten. Sony Pictures laat weten dat men de film drie maanden later uit zal brengen. De eerdere planning van 18 december wordt nu doorgeschoven naar 5 maart 2021.

De film is inmiddels al vele jaren in productie en heeft een nogal rumoerig traject achter de rug. Niet minder dan zes regisseurs hebben zich verbonden aan en afscheid genomen van het project. Eind vorig jaar stapte Bumblebee regisseur Travis Knight nog op voor de zoveelste regisseurswissel. Volgens de nieuwste geruchten gaat Ruben Fleischer aan de slag met de Uncharted-film. Hij werkte recent aan onder andere Zombieland: Double Tap. Voor de rest staan nog steeds Mark Wahlberg als Sully en Tom Holland als een jonge Nathan Drake klaar om de film tot een succes te maken.

Uit een gesprek met één van de eerdere regisseurs, Dan Trachtenberg, is duidelijk geworden dat de Uncharted-film geen directe vertolking zal zijn van de games. Volgens Trachtenberg zou dat voor een mindere ervaring zorgen bij de doelgroep. Een doelgroep die allicht uit gamers en fans van de franchise bestaat, die veelal wel weten wat zich heeft afgespeeld in de diverse Uncharted-games.

Als het dus een beetje meezit wordt 2020 het jaar waarin Uncharted eindelijk echt verfilmd gaat worden en kunnen we over iets meer dan een jaar de bioscoop in duiken om het resultaat van heel wat jaren noeste arbeid te bewonderen.

  1.   
    mmx's avatar

    Met al dat uitstel hadden ze beter een nieuwe Uncharted game kunnen maken .Succes gegarandeerd.

  2.   
    Anoniem-1147139767's avatar

    Het begint onderhand meer op een film van Half-Life 3 te lijken