Uncharted-film verschijnt op 18 december 2020

Game-verfilmingen komen vaak maar moeilijk van de grond. De geruchtenmolen start meestal snel waarna we vaak niks meer van een project horen. Dit geldt echter niet voor de Uncharted-film, waarin Tom Holland (Spider-man) de hoofdrol zal vertolken. Sony Pictures heeft namelijk naar buiten gebracht dat de film daadwerkelijk een release-datum heeft, 18 december 2020.

Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) is verantwoordelijk voor de regie. Als er meer nieuws omtrent de film naar buiten wordt gebracht dan lees je dat natuurlijk als eerste op Gamersnet.nl!

 1.   
  Basanova's avatar

  Maar, maar.. hij is nog zo jong, heeft een slanke lichaamsbouw en een piepstemmetje? Ikke niet snappuh!

 2.   
  Petor's avatar

  @Basanova: Wellicht wordt het een origin story? In de eerste Uncharted was Drake al wel even aan het werk.

 3.   
  Basanova's avatar

  @Petor: @Petor:

  Ja, zou goed kunnen hoor! Persoonlijk ben ik meer het type dat pas tijdens een tweede of derde date vraagt naar andermans verleden. Eerst kijken of er die spark en nieuwsgierigheid naar de ander is, snappie?

  Maar, dat gezegd te hebben sta ik er met een open geest in en hoop ik dat Spidey mij weet te verrassen. Want dat ‘ie kan acteren moge inmiddels wel duidelijk zijn!

 4.   
  mmx's avatar

  Ik hoop dat de film net zo goed is als de games.afwachten maar dus.

 5.   
  Petor's avatar

  @Basanova: Technisch gezien heb je al vier dates (games) gehad, dus tijd voor het dieper graven zou ik zeggen 😉

 6.   
  Basanova's avatar

  @Petor:

  Discutabel..

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Ik weet niet echt wat ik van Tom Holland hierbij moet vinden… dat gezegd te hebben ben ik wel heel nieuwsgierig en hoop ik dat het een goede game verfilming zal worden.