Uncharted 4 komt waarschijnlijk naar de pc

 

Sony is druk bezig om PlayStation-exclusives naar de pc te brengen. Dit gebeurde al eerder met Horizon: Zero Dawn en deze maand was de zombiegame Days Gone aan de beurt. De volgende in dit rijtje lijkt niet de minste te worden.

In een presentatie voor de Sony’s Investor Relations Day is een slide opgenomen over aankomende pc-releases. Naast Days Gone pronkt er een heel fijn logo, namelijk dat van Uncharted 4! De kans lijkt dus groot dat Uncharted 4: A Thief’s End richting de pc komt. Wij gaven de game medio 2016 een dikke 9,5 vanwege de “epische en meeslepende ervaring” en volop “eyecandy”. Niet verkeerd om dat ook op een pc te kunnen spelen, toch?

Het wachten is op een formele bevestiging van Sony over de toekomst van Uncharted. Vanavond is er weer een State of Play via YouTube en Twitch te zien, met daarin in elk geval beelden van Horizon: Forbidden West. Misschien dat men dit moment ook aangrijpt om de pc-release van Uncharted 4 met de hele wereld te delen. We gaan het zien…

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.