Tom Holland speelt Nathan Drake in Uncharted-film

Tom Holland, sinds vorig jaar bekend als Spider-Man, gaat een hoofdrol krijgen in de verfilming van de Uncharted-reeks. Hij kruipt in de huid van de jonge Nathan Drake. De film wordt geregisseerd door Shawn Levy en vormt een prequel op de games.

Sony Pictures probeert al jaren een Uncharted-film van de grond te krijgen. Eerder schoof het bedrijf al drie scriptschrijvers aan de kant. Nu zal er een nieuwe scenarist worden aangesteld, om een verhaal te schrijven over de weg die Nathan Drake aflegt naar zijn carrière als schatjager.

Holland staat bekend als de nieuwe Spider-Man uit Captain America: Civil War en schittert vanaf volgende maand in Spider-Man: Homecoming. Het is nog onduidelijk wanneer de Uncharted-film verschijnt.

 1.   
  mrb80's avatar

  Vind hem er totaal niet bij passen

 2.   
  Pim Huberts's avatar

  Ze kunnen hem zeker (met wat make up werk) op de jonge Nathan Drake laten lijken. Als je langer naar hem kijkt lijkt hij we een beetje op de jonge Nathan Drake. Ben heel erg benieuwd naar deze film aangezien uncharted echt mijn lievelings franchise is.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Jammer, ik dacht dat er Kim Holland stond. Maar aan de andere kant is de antagonist waarschijnlijk toch geen loodgieter dus dat zou geen succes worden

 4.   
  Kroelbeertje's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "Jammer, ik dacht dat er Kim Holland stond. Maar aan de andere kant is de antagonist waarschijnlijk toch geen loodgieter dus dat zou geen succes worden"

  Tuurlijk wel!

 5.   
  Papachico's avatar

  ”mrb80″ schreef, "Vind hem er totaal niet bij passen"

  Vind hem er juist wel bij passen als de jonge Nathan :p