Stemacteur Nolan North had graag Chris Pine als Nathan Drake gezien in Uncharted-film

Door alle rompslomp rondom het productieproces van de Uncharted-speelfilm zou je bijna vergeten dat deze er nog aan zit te komen, maar als alles meezit zien we volgens jaar ‘Markie Mark’ Wahlberg en Tom ‘I don’t feel so good, Mr. Stark’ Holland schitteren als een jonge Sully en Nathan Drake. Stemacteur Nolan North – welke we inmiddels allemaal kennen als de virtuele belichaming van de charismatische entrepreneur Nathan Drake – heeft aangegeven dat hij een andere Hollywood-acteur voor ogen had om de schoenen van de schatzoeker te vullen, namelijk Chris Pine.

North – die een klein rolletje kreeg in het in 2013 verschenen Star Trek: Into Darkness – kan zich nog goed voor de geest halen hoe hij hoofdrolspeler Chris Pine erop attendeerde dat hij eens een goed gesprek met zijn manager moest hebben als hij ooit een Uncharted-script voorbij zou zien komen. Volgens North zou de Pine – die volgens hem het totale plaatje vormt – perfect zijn voor de rol.

En passant geeft North ook aan dat hij blij is dat Sony geen 1:1 adaptatie van de games maakt. Volgens hem is elke Uncharted-game al een film op zich waarin de speler de ster is. De speler is degene die de controller vasthoudt en bepaalt hoe het verhaal loopt en wat Nathan doet en hoe hij dat doet. Maar, als de situatie anders was en Sony wel voor een 1:1 adaptatie was gegaan, dan was Chris Pine volgens North de perfecte kandidaat geweest.

Intussen zijn er nog steeds genoeg fans die vinden dat Nathan Fillion de rol van Drake zou moeten spelen, en geef ze eens ongelijk. De gast heeft dezelfde soort humor en lijkt zelfs op Nathan Drake, zij het dat Fillion inmiddels een tikkie ouder oogt dan Drake. Toch zou hij het niet zo heel slecht doen, wat is gebleken uit een officieuze fan made short movie

 1.   
  mmx's avatar

  Ik had liever een nieuwe Uncharted game gezien dan een film .Die films gaan toch vaak de mist in.

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  @mmx: in dat geval moeten ze maar een film over de Myst-franchise maken…

 3.   
  tranceguy's avatar

  Waarom niet hijzelf?

 4.   
  tranceguy's avatar

  @mmx:

  Neh het is mooi zo. Die franchise is af.