Uncharted-film komt nu echt van de grond

We wachten al bijna tien jaar op de verfilming van Naugthy Dogs’ meest populaire franchise. Regisseur Shawn Levy heeft eindelijk weer van zich laten horen en het lijkt erop dat het filmen van de Uncharted-film nu bijna gaat beginnen. Alhoewel, letterlijk zegt Levy dat de film “closest to the starting line” is:

‘The closest to the starting line is “Uncharted” in that it’s a massive title. We now have a very good script and we have our star in Tom Holland. That is now subject to schedule and additional casting. But I would say as of right now, that seems to be the most near [the] horizon.And it’s a movie I’m very excited about.’

De film werd alweer aangekondigd in 2009 en zou eerder Mark Wahlberg in de rol van Nathan Drake laten kruipen. Inmiddels is die eer aan Tom Holland, die we inmiddels natuurlijk allemaal kennen als Spider-man.

De Uncharted-film is een prequel op de games en zal geen scenes uit de games bevatten. Wanneer de film verschijnt is nog steeds niet bekend.

 1.   
  KevinW's avatar

  Zeker leuk, ik denk dat Tom Holland een redelijk goede Nathan Drake kan spelen

 2.   
  Puddingboom's avatar

  Erg benieuwd naar Tom Holland zijn performance. goede acteur maar wellicht wat jong ogend voor deze rol.

 3.   
  Neolite's avatar

  Tom Holland lijkt mij ietwat aan de jonge kant voor de rol van Nathan Drake. Het is wel een goede acteur dus ik blijf duimen op een goede verfilming

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  benieuwd of we de film ECHT ooit eens te zien gaan krijgen. Ben wel reuze benieuwd.

  als uncharted fanboy moet je dit dan toch ook wel gezien hebben. [als hij dus echt ooit eens afkomt ]

 5.   
  Bmaster99's avatar

  ben heel benieuwd naar het eindresultaat

 6.   
  Daniel Z's avatar

  @Puddingboom: Aangezien het om een prequel gaat, is het wel logisch. Dan gaat de film over de jonge jaren van Drake.

  Vind het wel jammer dat ze de film als prequel op de games maken. Maar ja, zo is de serie op het witte doek future proof. Hoewel de fanfilm met Nathan Fillion fantastisch is en zeer waarschijnlijk stukken beter is dan de aankomende officiële film, kun je met Fillion niet heel veel films maken vanwege zijn leeftijd.