Nieuwe Elite-klassen voor Battlefield 5 beschikbaar

Nu Chapter 5 van Battlefield 5 inmiddels al een tijdje aan de gang is, is het meteen tijd voor nieuwe Elites. Ieder hoofdstuk worden dergelijke Elites aan de game toegevoegd. Deze Elites zijn simpelweg skins voor je karakter en louter cosmetisch.

De eerste, nieuwe Elite is Jack Culver en is net zo gevaarlijk achter een machinegeweer als met zijn Escape Axe-contactwapen. Jack heeft tientallen missies voltooid op het Europese strijdtoneel voordat hij naar de Stille Oceaan werd gestuurd. Hij is altijd de eerste die zich aanbiedt als vrijwilliger en beschikt over het vermogen om squadleden door situaties te manoeuvreren die ze zelf als onmogelijk beschouwen. Hij is berucht vanwege het gebruik van buitensporig veel munitie en explosieven.

De tweede, nieuwe Elite is Keisuke Nakamurais en is een ervaren, tactische en geboren bevelhebber, die angst wegneemt bij mensen die aan zijn zijde vechten en altijd het perfecte moment vindt om toe te slaan. Hij is een autoriteit op het strijdveld en een bedreven scherpschutter met reservewapens, die gelooft dat een precisieaanval effectiever is dan een grote inval. Pas op voor zijn vaardigheden – en zijn Hachiwari-contactwapen.

 1.   
  Overload14's avatar

  Ik moet wel zeggen dat jullie titel voor dit artikel een beetje misleidend is :P. Eerst dacht ik dat ze buiten de 4 gewone klassen net als in BF1 zo’n speciale kits erin gingen stoppen maar dan blijkt het gewoon over de skins te gaan.

 2.   
  Rolf Maas's avatar

  @Overload14: Oeps, sorry… niet eens aan gedacht… alhoewel, *clickbait* 😀

 3.   
  Anoniem-298310504's avatar

  Geen besnorde lesbiennes in rolstoelen, dat valt dan weer mee.