War in the Pacific voor Battlefield 5 officieel aangekondigd

De roadmap liet Chapter 5 al even zien en de eerste glimpen konden we in voorgaande trailers al bewonderen, maar War of the Pacific voor Battlefield 5 is zojuist officieel onthuld door ontwikkelaar DICE en verschijnt op 31 oktober aanstaande.

Zoals bekend speelt dit hoofdstuk zich af rond de Grote Oceaan en strijden de Amerikaanse en Japanse legers tegen elkaar. In onderstaande trailer zien we behoorlijk veel actie en vlammenwerpers. Bovendien zijn er vliegdekschepen te zien en zien we intense luchtgevechten, evenals een bloedige strijd op de stranden. Het iconische geluid van de M1 Garand is ook weer nadrukkelijk aanwezig en kunnen we als één van de nieuwe wapens verwachten.

Battlefield 5 is vorig jaar verschenen voor de pc, Xbox One en Playstation 4. Het afgelopen jaar zijn er al meerdere hoofdstukken verschenen met ieder behoorlijk veel nieuwe content.

 1.   
  mmx's avatar

  Even off topic,Jammer dat DICE dit najaar geen echte knaller heeft. Normaal komen ze elk najaar met een toffe game. Maar deze BF game is het een DLC of heeft deze ook een single player optie.

 2.   
  Rolf Maas's avatar

  @mmx: Wat bedoel je precies? DICE maakt toch al jaren om het jaar een Battlefield game? De tussenjaren werd de laatste tijd een Star Wars game gemaakt.

 3.   
  mmx's avatar

  @Rolf Maas: Klopt Rolf jij hebt helemaal gelijk.

 4.   
  PSPfreaky's avatar

  @mmx: BF5 was misschien geen knaller (en DICE is misschien niet alles na gekomen), maar ze blijven wel de game uitbreiden met gratis nieuwe mappen. Er zijn ook ontwikkelaars die de game erg kort ondersteunen als het niet zo’n succes is als gehoopt.

 5.   
  mmx's avatar

  @PSPfreaky: Ook helemaal waar. Ik ben ook een fan van DICE .

 6.   
  Anoniem-579603611's avatar

  Ben wel benieuwd naar de nieuwe maps en alles wat het met zich meebrengt. BF5 had niet echt een geweldige start maar ik moet toch wel zeggen dat ze bij DICE nu de goede richting uitgaan. Nu hopen dat ze hierwat van leren naar de toekomst toe.

 7.   
  Anoniem-1026906740's avatar

  De frisse wind dat BF5 drastisch nodig had, mag ik hopen, al ben ik het nog steeds niet eens met hoe kostelijk de progressie is als je semi regelmatig een nieuw wapen wilt kopen en upgraden, of dat je voertuigen zwakker zijn dan dat van de mensen die vaker de kans krijgen ze uberhaupt te kiezen/te spelen

 8.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik zou de game al puur kopen vanwege deze aankondiging.
  Dit ziet er zo goed uit zeg!