War in the Pacific voor Battlefield 5 wordt woensdag aangekondigd

Het stond al een geruime tijd op de roadmap van te verschijnen content voor Battlefield 5, maar aanstaande woensdag komen we eindelijk meer te weten over Chapter 5 met de naam War in the Pacific. Op 23 oktober aanstaande om 15.00 uur wordt het nieuwe hoofdstuk met de bijbehorende content onthult door DICE. De onthulling is via onderstaande video te volgen.

War in the Pacific is het 5e hoofdstuk en speelt zich af rond de Grote Oceaan. De bekendste gebeurtenis in dit gebied -ten tijde van de Tweede Wereldoorlog- is natuurlijk de aanval op Pearl Harbor. Of deze gebeurtenis daadwerkelijk in de game terugkomt is nog maar de vraag. Ontwikkelaar DICE heeft bewust gekozen om niet de bekende, maar juist de onbekende verhalen te vertellen.

Een heerlijke teaser een paar maanden terug liet al het klassieke geluid horen van de M1 Garand. Hoogstwaarschijnlijk maakt dit wapen zijn opwachting in de game.

Mocht je Battlefield 5 nog niet gespeeld hebben, dan is de game nog gratis te spelen. Zodra er meer informatie over War of the Pacific verschijnt, dan lees je dit uiteraard als eerste op Gamersnet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren