Roadmap Battlefield 5 toont nieuwe mappen en modi

Met nog twee dagen te gaan tot de release van Battlefield 5’s battle royale-modus Firestorm, heeft ontwikkelaar DICE gisteren een nieuwe roadmap beschikbaar gesteld. De roadmap laat in ieder geval tot en met juni zien wat we kunnen verwachten aan nieuwe mappen en modi.

Zo start het nieuwe evenement Trial by Fire aanstaande maandag, uiteraard met de nieuwe modus Firestorm en volgt in april een release van nieuwe mappen voor de coöperatieve modus Combined Arms. In mei zal er dan eindelijk een nieuwe map verschijnen, genaamd Mercury. Deze map zal zich afspelen in het zonnige Griekenland en om exact te zijn op Kreta. Bovendien voegt DICE de langverwachte Hardcore-modus toe aan de game.

Vanaf juni is Chapter 4 beschikbaar en draagt de naam Defying the Odds. Het hoofdstuk zal verschijnen met een nieuwe multiplayer-modus en nieuwe mappen. Een genoemde map is Marita en is gebaseerd op de invasie van Griekenland in 1940.

Last but not least staat Chapter 5 op de planning voor een verschijning aan het einde van dit jaar. Heel veel informatie over dit hoofdstuk is nog niet bekend, maar we weten inmiddels wel dat er naar alle waarschijnlijkheid nieuwe mappen in het Pacifische gebied zullen verschijnen.

Voorlopig kunnen spelers zich dus goed vermaken dit aankomende jaar en is ontwikkelaar DICE goed bezig om de game naar een ultiem hoog level te brengen. Zit jij ook met smart te wachten op nieuwe content? Laat het ons vooral weten in de reacties.

  1.   
    Tadao's avatar

    Weet je.. Ik waardeer dit allemaal echt, maar ik zit een beetje op het punt dat ik daadwerkelijk hoop dat ze de amerikanen, Russen en Japanners toevoegen, misschien zelfs een militia factie zoals Battlefront 2 had in sommige game modes, waar je de Franse, Nederlandse of Poolse Verzet kan spelen. Ik wil wel weer een Sherman of een Hellcat zien, of rondvliegen in een Yak