Battlefield 5 drie weekenden deels gratis te spelen

Binnenkort kunnen we aan de slag met Chapter 5 van Battlefield 5 en om meer mensen richting de game te lokken komen EA en DICE met een leuke actie. De aankomende drie weekenden zal een deel van de game gratis te spelen zijn via EA’s eigen platform, genaamd Origin.

Alle progressie die je maakt blijft bewaard nadat de trials afgelopen zijn, dus zodra je de volledige versie van de game aanschaft kun je verder waar je gebleven was.

Het eerste gratis weekend is inmiddels van start gegaan en draait om de klassieke Rush-modus, waarin je bepaalde objecten moet opblazen of verdedigen. De speelbare maps zijn onder andere Operation Underground, Rotterdam, Narvik en Mercury. Zodra je de weekly-challenge van deze week weet te behalen, dan krijg je de Captain Hadlow skin voor je Stug IV tank destroyer.

Een week later begint het tweede gratis weekend en gaat om de Conquest-modus waarin twee teams van 32 spelers het tegen elkaar opnemen in een grote map. Spelers moeten strategische punten veroveren en verdedigen om de ronde te winnen. Operation Underground Rotterdam, Devastation, Marita en Arras zijn de speelbare mappen in deze modus. De weekly-challenge van volgende week geeft je de Trench Carbine als beloning.

Het laatste weekend draait om Grand Operations en dit zijn meteen de meeste lange rondes die je speelt, waarbij je een échte oorlog simuleert. Je hopt van map naar map, afhankelijk van de prestaties van de aanvallers en verdedigers. Twisted Steel, Narvik, Hamada, Rotterdam en Panzerstorm zullen de speelbare maps zijn. De weekly-challenge van de derde week geeft je de anti-aircraft Fliegerfaust als beloning.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren