Death Stranding krijgt een Very Easy Mode

Death Stranding – de laatste brainfart van Metal Gear-bedenker Hideo Kojima – zal een extra makkelijke moeilijkheidsgraad krijgen. Volgens de beste man zelf is dat speciaal voor de mensen die liever een interactieve speelfilm willen ervaren, of voor de mensen die al moeite hebben met level 1 van PAC-MAN.

Want ja, geloof het of niet, maar er zijn mensen die graag een game zouden willen uitspelen maar er gewoon de skills niet voor bezitten. Mensen zoals ik, die in de lobby al drie keer kapot zijn gegaan bij een potje online Call of Duty… Om ook deze mensen voor een keertje te laten genieten van zoiets futiels als het zien rollen van de eindcredits, komt Death Stranding met een Very Easy Mode, iets waar volgens Kojima schrijver Kenji Yano best blij mee zal zijn.

Wat we ons exact bij ‘extra easy’ moeten voorstellen zou ik je nog niet kunnen vertellen, maar misschien betekent het dat je wat minder vaak moet pissen, wat dus een dingetje is in Death Stranding. Of misschien krijg je wat vaker een notificatie wanneer je baby moet schijten.

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Eerst maar eens afwachten wat dit nu precies voor game gaat worden, wat ik tot op heden gezien hebt ben ik niet onder de indruk van.

  2.   
    mmx's avatar

    @MaTriXX: ik ben er ook niet van onder de indruk. Ik hou lekker mijn centjes in mijn zak.