Hideo Kojima en Jean-François Rey willen je helpen beter te zien

Hideo Kojima, de een vindt hem maar een sukkel en de ander noemt hem geniaal. Wat jij ook van hem mag vinden, uniek is ‘ie zeker. Net als zijn nieuwe brillenlijn, die hij samen met de Franse designer Jean-François Rey op poten heeft gezet. Bril-jant!

Onder de naam HKxJF presenteert de Japanse visionair drie verschillende modellen. De eerste heet dus HKxJF01, welke een reguliere bril en zonnebril in één is. Het filmpje hieronder laat zien hoe dat werkt.

De HKxJF02 lijkt in eerste instantie ietsjes minder bijzonder te zijn. Deze bril bestaat uit een los montuur waarvan de glazen kunnen worden losgekoppeld. Zo kun je de hedendaagse Morpheus uithangen, al bleef die niet achter met een montuur op z’n giechel.

De derde variant – de HKxJF03 – is er eentje voor de echte Death Stranding fanaten onder ons. Dit is niet zomaar een designer montuurtje, maar eentje gebaseerd op het Ludens-masker uit de game. Wie er altijd al van heeft gedroomd om rond te bonjouren als een echte Norman Reedus lookalike dient nu zijn kans schoon te zien. Het enige nadeel wat eraan kleeft is waarschijnlijk het bijbehorende prijskaartje. Deze zal niet mals zijn, gezien het wordt geadverteerd als een waar collector’s item.

Mocht je interesse hebben, surf dan als de wiedeweerga naar de website van Jean-François Rey om je pre-order opties te bezichtigen. Een prijs hebben we nog niet voor je. Wel een levertijd. Volgens Jean-François moeten de brillen eind maart 2022 bij je op de mat vallen.

 1.   
  Anoniem-619081020's avatar

  De eerste…naaah met de zonebril wegeklapt lijk je net op een paard voor een koets met oogkleppen omrustiger te blijven in het verkeer.
  De tweede had mijn opa al.
  De derde lijkt wel een skibril, goed voor de wintersport.
  Belangrijk is het prijskaartje, zal wel een rib uit je lijf kosten…