Fan maakt intro Metal Gear Solid (1998) na in 4K met Unreal Engine


Nostalgie is een machtig gevoel. Wat eens zo mooi ervaren is, blijft mooi in je geheugen. Jammerlijk alleen dat lang niet alle soorten entertainment de tand des tijds goed weten te doorstaan. Maar daar hebben we gelukkig allerlei vernuftige trucjes voor, om toch weer in volle glorie te kunnen genieten van oude media.

CGI-animator Erasmus Brosdau, op YouTube beter bekend als Warpgazer, deed het harde werk voor ons en bootste de complete intro cinematic van de originele Metal Gear Solid uit 1998 na met behulp van de Unreal Engine 4, uiteraard in glorieuze 4K-resolutie.

Check het onderstaande resultaat om nog eens te genieten van die PlayStation-klassieker van Hideo Kojima. Hoogstwaarschijnlijk een van de laatste high-end stukjes vertier rondom de Metal Gear-franchise, zeker na de teleurstelling die we kennen als Metal Gear Survive.

De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

  1.   
    dandanna's avatar

    Ik kreeg kippenvel bij het horen vd audio. Even voelde ik me weer een klein jochie ‘s avonds op de bank in de woonkamer terwijl mijn ouders slapen.