Trailers Death Stranding tonen wildplassen en baby’s

Tijdens de persconferentie van Gamescom heeft Hideo Kojima meer getoond van Death Stranding. Daarin is bijzonder gameplay getoond, waarbij je een baby ziet als geest en de verbinding moet vormen tussen de echte wereld en andere dimensies. Ook is het in het spel de bedoeling om een baby die je bij je draagt tevreden te houden, terwijl je verschillende opdrachten vervult. Norman Reedus speelt hierbij zoals bekend de hoofdrol, maar ook Guillermo Del Toro is te zien.

Daarnaast is te zien in onderstaande trailer dat urineren van groot belang is in de game, waarbij de pis ook kan fungeren als kunstmest.

Death Stranding verschijnt op 8 november voor de PlayStation 4 en dat gaat ongetwijfeld een bijzondere ervaring worden. Plas maar op!

 1.   
  Tadao's avatar

  Ahh.. Now the flowers will grow

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik probeer deze game te snappen, echt waar. En enthousiast erover te zijn.
  Maar dit alles tot nu toe ziet er zooo boring uit! Plus ik weet letterlijk NIKS over DS. Waarom heeft deze game toch zoveel hype als men niet eens weet wat het is.

 3.   
  Patrick Meurs's avatar

  @DutchGamer-W-: er zijn zelfs al mensen die Death Stranding de nieuwe No Man’s Sky noemen. Als in: ook deze game wordt zo verschrikkelijk de pan uit gehypet door Sony dat het risico op een tegenvaller steeds groter wordt.

  Daarentegen hebben we het wel over Kojima, een man die bewust vaag doet. Ik kan me nog herinneren dat we van MGS5 ook geen fuck snapten, maar dat de stukjes uiteindelijk wel op hun plek vielen, resulterend in een dikke game.

 4.   
  mmx's avatar

  @DutchGamer-W-: ik ben het voor honderd procent met je eens.