Nieuwe hero en role queue nu live in Overwatch

Recentelijk werd de eerste Nederlandse hero aangekondigd en ook werd bekend dat de matchmaking er wat anders uit gaat zien. Deze veranderingen zijn nu live te vinden in Overwatch.

De eerste Nederlandse Overwatch-hero Sigma heeft de public test region op pc verlaten en is nu te vinden op consoles en pc. Je moet dus niet raar opkijken wanneer er opeens Nederlandse zinnetjes voorbijkomen na de nieuwe update. Meer weten over deze lichtelijk gestoorde hero? Op YouTube heeft Blizzard een video gepost waarin zijn origin story wordt uitgelegd.

Naast de nieuwe hero is er nog een heugelijke toevoeging gedaan. De zogenaamde Role queue is momenteel uit te proberen op consoles en pc. Voor het echie is het nog niet. De nieuwe manier van matchmaking zit momenteel nog in de beta-fase. Wel kan er op deze manier alvast voorzichtig kennis worden gemaakt met de veranderingen in zowel Competitive als Quick Play. Weten wat er allemaal precies gaat veranderen? In een eerder bericht hebben we het allemaal voor je uitgestippeld.

Naast deze ingrijpende verandering zijn er ook veel kleinere aanpassingen gedaan. Zo is hero Brigitte opnieuw aangepast in de hoop haar karakter nieuw leven in te blazen. De patch notes heeft Blizzard ook even voor je op een rijtje gezet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren