Blizzard kondigt nieuwste Overwatch-held Sigma aan

Hoewel de Summer Games in Overwatch nog in volle gang zijn, heeft Blizzard nu ook de nieuwste held uit de doeken gedaan. Waar eerder Jeff Kaplan, de vice-president van Blizzard Entertainment en hoofdontwerper van Overwatch, nog deelde dat deze 31e hero ietwat later zou verschijnen dan in eerste instantie gepland, blijkt dat er toch niet lang gewacht hoeft te worden.

Sigma is de nieuwste aanwinst in Overwatch, deze astrofysicus heeft zijn hele leven toegewijd aan zwaartekracht. Tot er iets misgaat en Sigma compleet doordraait. Dit allemaal te danken aan een mislukt experiment om een zwart gat in bedwang te kunnen houden. Vreemd is het dan ook zeker niet dat zijn krachten in de game draaien om de zon zwaartekracht.

Ondanks dat de Origin Story van Sigma gelijkwaardig lijkt aan deze van de andere Overwatch-helden, is niets minder waar dan dat. Wanneer je de video omdraait kan je bepaalde woorden als ‘Release me!’ horen. Of er nog meer geheimen in de video zitten, zal de tijd leren.

Datzelfde geldt ook voor de abilities van Sigma, eveneens als de datum wanneer hij precies te spelen is in Overwatch. Naar alle waarschijnlijkheid gaat Blizzard dit in de komende dagen in de openbaarheid brengen.

  1.   
    Patrick Meurs's avatar

    Saillant detail: Sigma is een Nederlander

  2.   
    Tadao's avatar

    Wist niet dat Megaman zo’n grote inspiratie bron was