Gamersnet Podcast #68: Two girls one Cuphead

Ook deze week bespreken we natuurlijk weer het laatste gamenieuws in de Gamersnet Podcast! Ons hoofdverhaal gaat natuurlijk over de Nintendo Switch Lite, de nieuwe console van Nintendo die zich meer moet focussen op handheld-gaming. Maar was de Switch niet al draagbaar? Michiel, Tom en Peter bespreken alle voor- en nadelen van het nieuwe apparaat.

EA is de gebeten hond en baalt van hun slechte reputatie. Daar hebben de heren wel een mening over, al is Michiel blij met de nieuwe commentatoren voor FIFA 20, Sierd de Vos en Jeroen Grueter! Tot slotte praat Tom ons bij over de Netflex-serie rondom Cuphead.

Luister dus vooral naar de nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  Quarthur's avatar

  Ik gebruik de Google Podcast app, die deed het altijd top maar afl. 66,67 en 68 staan niet in de lijst, alsof de podcast niet meer wordt geupdate. Worden ze daar nog aan toegevoegd? Laatste afl is het interview met Lee Mather over F1 geupdate op 25 juni

 2.   
  rolf1977's avatar

  Op apple podcast hier precies hetzelfde weer. Is de upload link weer eens kapot??? Kunnen jullie het even checken. Want zo luistert er niemand naar natuurlijk…

 3.   
  Heccer's avatar

  Idd, zelfde hier op iOS.

 4.   
  Petor's avatar

  @Quarthur: Bedankt voor de reactie, we zijn ermee bezig. Excuses (gelukkig luisteren er heel veel mensen via Spotify, dus nee niet niemand luistert, maar je hebt gelijk)!

 5.   
  Petor's avatar

  @Quarthur: @rolf1977: @Heccer: Volgens mij moet het nu weer werken. Hier wel. Kunnen jullie dat checken en feedback melden? Thanks!

 6.   
  Quarthur's avatar

  @Petor:
  In de “google podcast”-app zijn de nieuwe afleveringen nog niet zichtbaar (loopt tm afl 65 + het extra interview voor F1). Ik luister tussentijds wel even via spotify haha.

 7.   
  rolf1977's avatar

  @Petor: thanks man zojuist bericht op ios dat er 3 afleveringen nieuw zijn 66,67,68
  Erg blij mee. Dank je wel!

 8.   
  someone else's avatar

  Goeie shit om tom terug te hebben in de podcast! En mede Brunsvelder: lekkere radiostem ook!

  Groeten B Brunsveld