Ook Jeroen Grueter nieuwe commentator FIFA 20

Eerder wisten we al te melden dat Sierd de Vos de nieuwe commentator zou worden voor FIFA 20 en daarmee komt een einde aan het tijdperk van Evert Ten Napel en Youri Mulder. Zojuist heeft EA een grote verrassing naar buiten gebracht, want ook Jeroen Grueter is present in de nieuwe game. De beide heren hebben in bijna een jaar tijd meer dan een miljoen woorden ingesproken en dat heeft ze meer dan 700 uur in de studio gekost. De Vos zegt de samenwerking met FIFA een grote eer te vinden:

“We zijn vereerd dat we de kans hebben gekregen om onze stemmen aan de populaire EA SPORTS FIFA-franchise toe te voegen. We weten dat onze fans hoge verwachtingen hebben en we hopen dat we deze verwachtingen kunnen overtreffen met behulp van onze persoonlijke eigenschappen, uitspraken en de uitstekende samenwerking die we hadden. Een ding is zeker: de spelers worden verrast, maar krijgen uiteraard ook uitspraken te horen die ze eerder hebben gehoord”

Veel FIFA-spelers waren al blij met de komst van De Vos, zeker omdat we in Nederland geen traditie hebben met duo-presentatoren op televisie. Toch blijft EA het Britse model van verslaggeving volgen met het duo De Vos en Grueter. Ben jij blij met de keuze voor dit duo? Laat het weten in de reacties.

  1.   
    ChielB's avatar

    Een duo was vast nodig om de dialogen niet teveel om te hoeven gooien in de game. Toch nog steeds een fijne vernieuwing en stuk meer actueel dan het vorige duo.