Gratis Showdown-modus Rainbow Six Siege haalt de cowboy in je naar boven

Howdy partner, zet je trouwe ros maar even op stal en zet je revolver maar eens goed in de smeermiddel, want in Rainbow Six Siege kun je momenteel de ultieme pistolero uithangen. Omdat Ubisoft probeert diens tactische online shooter lekker fris en fruitig wil houden, is de Showdown-modus voor een gelimiteerde tijd aan de game toegevoegd. Het mooiste van alles: de modus is geheel gratis.

Deze Showdown-modus verschil wel een beetje met de standaard modi in Rainbow Six Siege. Allereerst speelt dit hele gebeuren zich in een aparte outdoor map genaamd Fort Truth af, welke speciaal voor dit evenement ontwikkeld is. Zoals je al op je klompen kunt aanvoelen, is deze map geheel in een Westers sfeertje aangekleed. Gezien het om een 3-versus-3 modus gaat, is de map ook niet royaal van formaat te noemen.

Waar men ook rekening mee dient te houden, is het gelimiteerde arsenaal en beschikbaarheid van Operators. Alleen de BOSG 12.2 shotgun en de Magnum LFP586 revolver zijn toegestaan als dodelijk schietijzer. De teams die met elkaar mogen duelleren tot de dood mogen kiezen uit Maverick, Ash, Twitch, Capitao en Glaz in het ene team versus Alibi, Kaid, Caveira, Maestro en Rook in het andere.

Mocht je de boel nog een beetje willen opleuken, dan kun je ook nog helemaal los met speciaal gecreëerde Alpha Packs die de superlogische naam Showdown Packs hebben meegekregen. Deze zijn verkrijgbaar voor 300 R6 credits. In ruil voor die credits krijg je dan wel 31 exclusieve items om je Operator te pimpen.

De Showdown-modus is geheel gratis en voor noppes te spelen mits je Rainbow Six Siege al bezit, al is dat dus maar voor een beperkte tijd. 16 Juli is het Wild West-feestje namelijk weer afgelopen. Dus hortsik en inloggen met die handel. Geen idee wat Rainbow Six Siege is? Kan hoor. Check in dat geval eventjes Sanders review van Rainbow Six Siege en laat je helemaal up-to-date brengen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren