Bekijk hier live de tweede dag van de Rainbow Six Siege European Finals

Nu de Six Invitational 2021 – als alles goed verloopt – steeds dichter in beeld komt, loopt het competitieve jaar 2020 van Rainbow Six Siege ook langzaam tegen diens einde aan.

Vandaag staat de tweede halve finale van de European Finals op de planning waar G2 Esports het moet opnemen tegen niemand minder dan het Russische Virtus.pro. Beide teams stonden dit jaar liefst driemaal tegenover elkaar, waarbij G2 Esports iedere keer aan het langste eind trok. Het is dan ook niet voor niets dat G2 Esports de strijd als favoriet ingaat.

Dat betekent echter niet dat het geen waar spektakel kan worden. Zo werd gisteren in eerste instantie ook gedacht dat Team BDS tegen Natus Vincere gemakkelijk met de victorie op zak naar huis ging. Hoewel dat in eerste instantie wel leek te gebeuren, toen Team BDS de eerste map met een verpletterende score van 0-7 won, bracht Natus Vincere toch nog tegenstand op de tweede map. De comeback werd echter niet volledig doorgezet in de derde map, waardoor Team BDS alsnog de winst meenam.

Naast deze halve finale staat ook de wedstrijd voor promotie en degradatie op de planning. Hierbij moet Rogue diens plek in de European League voor 2021 verdedigen tegen de verliezende finalist van de Challenger League MnM Gaming.

De eerste wedstrijd, tussen G2 Esports en Virtus.pro, gaat van start rond 15:00 Nederlandse tijd. De strijd voor promotie en degradatie tussen Rogue en MnM Gaming begint daarbij zo snel mogelijk, dit is waarschijnlijk rond 17:00 óf 18:00.

Beide wedstrijden zijn te volgen via het Twitch-kanaal van Rainbow Six Siege Benelux, waar tevens alle wedstrijden worden voorzien van geheel Nederlands commentaar.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren